Lidmaatschap

Lid worden van de KVTH

Bent u geïnteresseerd in trekpaarden en haflingers?

Heeft u al een trekpaard en/of haflinger op uw naam en wilt u lid worden van onze vereniging? 

Meld u dan onderaan deze pagina snel en gemakkelijk aan via deze website!

 

Wilt u uw paard meteen overschrijven op uw naam  en lid worden?

Stuur dan PER POST onderstaand aanmeldformulier MET het originele paspoort en de stamboekkaart (als die erbij zit) aan het secretariaat van de K.V.T.H. (ons adres staat op het formulier).

K.V.T.H. Lidmaatschap formulier

De kosten vindt u terug in het overzicht tarieven. Ook voor niet-leden maken wij paardenpaspoorten: wij zijn een door het RVO erkende paardenpaspoortinstantie. 

 

Als lid ontvangt u 4 keer per jaar ons tijdschrift "Het Trekpaard en de Haflinger", ons officiële verenigingsblad waarin alle officiële informatie en fokkerij- en stamboekactiviteiten gepubliceerd worden. Daarnaast kunt u deelnemen aan verschillende activiteiten en ontvangt u persoonlijk alle uitnodigingen voor evenementen en bijeenkomsten bij u in de regio.

 

Het lidmaatschap is geldig van 1 januari tot 31 december in het betreffende jaar en dient schriftelijk opgezegd te worden voor 1 december. Woont u niet in Nederland, dan kunt u geen lid worden van de KVTH. Wel is het mogelijk om  zowel in Nederland als in het buitenland abonnee te worden, waarbij u ons verenigingsblad ontvangt.
 

Abonnee worden

 

Lid worden kan alleen met een Nederlands adres, alleen abonnee worden dat kan wel vanuit het buitenland. De kosten vindt u terug in het overzicht tarieven.

Jeugdlidmaatschap: Jong KVTH, tot en met 30 jaar

Voor leden tot en met 30 jaar hebben we een Jong KVTH-lidmaatschap. Klik hier voor meer info. Je kunt hiervan gebruik maken door in het onderstaande digitale formulier bij "Type lidmaatschap" Jong K.V.T.H. te kiezen. 

Als jong-KVTH-lid mag je je 1e paard GRATIS op je naam laten zetten: Stuur dan PER POST onderstaand aanmeldformulier MET het originele paspoort en de stamboekkaart (als die erbij zit) aan het secretariaat van de K.V.T.H. (ons adres staat op het formulier).K.V.T.H. lidmaatschap formulier jong K.V.T.H.


U kunt hieronder digitaal aanmelden : u ontvangt dan een contributiefactuur als bevestiging.
 

 

* Verplicht veld
** 1 van de 2 velden verplicht

Persoonsgegevens

Voorletter(s) *
Voornaam *
Achternaam *
Tussenvoegsel
Geboortedatum *
RadDatePicker
RadDatePicker
Open the calendar popup.
Taal
Postcode *
Huisnummer *
Adres *
Woonplaats *
Land *
Emailadres *
Telefoon **
Mobiel nummer **

Type lidmaatschap

Betaalgegevens

IBAN * (Voorbeeld formaat: NL20INGB0001234567)

Besteloverzicht

Product
Lidmaatschap
Prijs
Zie tarievenlijst